Roverudfordring 2012


For en gangs skyld var de voksne medlemmer af gruppen afsted for at teste deres spejderfærdigheder. Det skete ved roverudfordringen, som var en dyst mellem roverklanen og de andre voksne medlemmer af gruppen.

Der blev afholdt en række dyster på og ved Bagsværd sø på en dejlig solbeskinnet dag. Bndt konkurrencerne, skulle der sejles om kap i kanoerne,  findes vej vha. GPS og kompas og laves omelet på trangia. Omeletten skulle vel at mærke laves mens vi var ude på søen, og kanoerne skulle jo ikke svines til, så der måtte noget opfindsomhed til.

Efter 5 dyster kunne Rikke Rask klan på trods af skarp konkurrence trække sig sejrrigt ud af kampen, og kalde sig weekendens sejeste spejdere.

Der var ikke tid til at tage så mange billeder undervejs, men herunder er her da et par stykker fra omeletøvelsen.