Medlemskab


Vores spejdergruppe består af tre enheder og familiespejder, hvor spejderarbejdet foregår.

  • Familiespejder er for børn fra 3 år sammen med deres forældre.
  • Ulveflokken er for spejdere, der går i 2.-4. klasse
  • Troppen  er for spejdere fra 5. klasse og indtil man er 17 år
  • Roverklanen for de over 17-årige

Resten af vores medlemmer voksne, der hjælper til når Klausdal skal holdes ved lige, tjener penge til gruppen ved at hjælpe til på loppemarked eller støtter op om spejderarbejdet på andre måder.

Indmeldelse

Hvis du har lyst til at være spejder, så er det bare at møde op til et af vores møder, der typisk afholdes mandag kl. 18.45 (5. klasse og opefter) og onsdag kl. 18.30 (2.-4. klasse). Familiespejder foregår den sidste søndag i hver måned fra kl. 10-11.30.

Du er velkommen til at prøve den først måned gratis, så du kan se, hvor sjovt det er. Når du så beslutter dig for at blive spejder skal du meldes ind i vores medlemssystem via linket her: https://medlemsservice.spejdernet.dk/member/signup/1812

Kontingentet er 400 kr. pr. halvår, der opkræves i starten af hvert halvår, mens det for familiespejder er 75 kr. pr. barn pr. halvår. Starter du skævt i perioden retter vi beløbet til.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med indmeldelse, så tag fat i en af de følgende kontaktpersoner for vores enheder:

  • Kontaktperson for familiespejder Poul – 30 28 18 93
  • Ulveleder: Bitten – 29 71 75 51
  • Tropleder: Helle – 24 27 71 95

Spejderuniformen

Spejdere har jo uniform på, så vi kan hurtigt kan genkende hinanden, og se de mærker vi har taget.

Vores uniformer bliver solgt hos Eventyrsport. Du kan se og prøve uniformerne i deres forretninger (De nærmeste ligger i Frederiksbergcenteret, Nørre voldgade i København og i Hillerød) eller prøv en af de andres uniformer. Når du har fundet din størrelse, så skal du gå ind på Eventyrsports hjemmeside og bestille.