Første cykeletape på Bornholm


Kobbeådalen

Kobbeådalen

Mandag var det tid til at få cykelhjelmene på, og trampe ud på de Bornholmske landeveje. Vejret var fint, og vi nåede hurtigt til Østerlars rundkirke, der er den største af sin slags i Danmark. Så gik turen nordpå til Gudhjem, men undervejs stødte vi lige ind i et vandfald i Kobbeådalen.

I Gudhjem spiste vi frokost, før vi så nærmere på den smukke by og fik os en is.

Helligdomsklipperne

Helligdomsklipperne

Efter den velfortjente pause var det tid til at trille videre til Helligdomsklipperne. En af troplederne mente, at det var muligt at gå ind igennem en klippesprække her, og så komme ud på en mark langt inde i landet, men efter en længere ekspedition ind i sprækken ramte vi enden af sprækken. Istedet kunne vi så klatre rundt på klipperne.

Herfra skulle vi så bare kæmpe os over nogle kedeligt lange bakker og den kølende Rø plantage, før vi nåede hjem til lejren.