Klausdal Classic 2015


Hele flokken samlet.

Hele flokken samlet.

Vejret var solrigt, da vi mødtes på Klausdal til den nu traditionelle vandretur langs Mølleåen. 15 spejdere fra ulveflokken, troppen og roverklanen havde snøret støvler og sko.

Dagen startede med morgenmad før turen gik mod Bagsværd sø, og derfra langs Mølleåen hele vejen til Øresund. Turen bød på det meste, man kan opleve i den danske natur: å, søer, mose, skov, skrænter, marker, og til sidst havet, hvor vi kunne dyppe de trætte fødder.

Lyngby mølle med den lokale trane.

Lyngby mølle med den lokale trane.

Da vi havde rundet Bagsværd og Lyngby sø nåede vi frem til den første mølle på ruten, nemlig den i Lyngby.

Kort derefter var det tid til frokost ved Sorgenfri Slot. Forplejningen havde vi heldigvis fået Egon til at bringe ud, og det var vi meget taknemmelige for.

Med maverne fyldt, var vi klar til den sidste halvdel af vandringen. Her kom de gamle vandmøller og fabrikker på stribe, ved Fuglevad, Brede, Ørholm og Rådvad. Humøret var hele vejen højt og det var ikke sjældent at ulvene måtte tage en sprint for at brænde lidt ekstra kræfter af.

Hele ruten blev målt nøjagtigt med vores GPS'er.

Hele ruten blev målt nøjagtigt med vores GPS’er.

Omkring klokken 16 kunne vi skimte Øresund ved Strandmøllen. Jubelhylene gjaldede, da GPS’erne viste, at vi havde gået 20 km, og vandreskjoldene var hjemme for ulvene. Som afslutning fik vi et velfortjent bålfestmåltid, inden forældrene kom og hentede os.

Vi håber at se jer allesammen igen og flere til næste år.