Ali og Integrationen


70 rovere var mødt op til dysten

70 rovere var mødt op til dysten.

De fleste af vores tropspejdere har deltaget i spejderturneringer, og det har altid været udfordrende og spændende oplevelser. I weekenden ville roverne have en oplevelse, der kunne leve op til det.

Det skete på Næsbycentret, hvor der roverdysten Ali og Integrationen blev holdt. Deltagerne skulle hjælpe Ali med at falde til i Danmark ved at tackle kommunen, blive venner med volvoejer Jens og pædagog Hanne, hjælpe præsten Arne og lave mad i Husseins pizzaria.

Man skulle hele tiden have styr på mobilen, så der var opgaver at løse.

Man skulle hele tiden have styr på mobilen, så der var opgaver at løse.

Der blev løst opgaver fra lørdag kl. 10 til godt ud på natten, og det hele blev styret via en app på telefonen, hvor man bød på de opgaver som de forskellige poster udbød.

Rikke Rask klan havde med vores 7 deltagere et stærkt hold, og vi fik prøvet en masse sjove opgaver som f.eks. at bage pizzaer i en rigtig brændefyret ovn, molekylær gastronomi, tonset rundt med Jens’ sommerdæk og så skød vi halvfarlige kristusflaskeraketter afsted.

Frokosten blev lavet i Husseins bageri - og vi havde vundet opgaven med at lave Dansker-pizzaer.

Frokosten blev lavet i Husseins bageri – og vi havde vundet opgaven med at lave Dansker-pizzaer med masser af kød.

Det var alt i alt en vild weekend, og vi var godt og grundigt udmattede kl. 12.30 søndag, da den sidste opgave var udført. Vi kunne se tilbage på 33 poster som vi havde gennemført, 3 timer i soveposerne mellem lørdag og søndag, og til slut at vi havde kæmpet os til en overbevisende 3. plads i konkurrencen.