Sæsonstart 2017 – også på festuge


Så er vi tilbage efter sommerferien og i fuld gang med aktiviteterne.

Hele gruppen spillede Stratego og naturbingo til sæsonstartmødet i sidste uge, og vi fik hilst på nye ansigter af de forskellige enheder. Skulle du have lyst til at være med, så bare kom forbi mandag eller onsdag på Klausdal.

Det fine resultat af lagkageløbet. I dagens anledning lavet af rugbrød..

I denne uge afholdt troppen sin egen traditionsrige opstart med hemmelige ritualer og et lagkageløb med et lille twist :-). Ulvene startede sæsonen med det hemmelige fuldmånemøde og fik teamwork’et til den store guldmedalje.

Og som afslutning på ugen har vi en travl lørdag, hvor du kan møde os nede i Herlev bygade fra 10-16. Til festugen kan du prøve klassiske (og måske nye) spejderaktiviteter. Vi er der sammen med alle de andre spejdere fra Herlev. Se mere på http://program.herlevfestuge.dk/

 

Samtidig med aktiviteterne i bymidten har resten af gruppens frivillige hjælpere travlt med at stå for loppemarkedet på Klausdal kl. 10-15.

Så kom endelig forbi og sig hej et af stederne!