DM i Spejder 2018 på Arresøcentret


Årets hjemmeopgave var at lave et patruljeskilt, der kunne ses 10 meter væk.

Hvert andet forår afholder KFUMspejderne DM i spejder. Det afholdes i 2 dele med en kvalifikation og en hovedkonkurrence. I år blev 1. del for vores del af landet afholdt d. 13.-15. april på Arresøcentret.

Et af vores størkeste kort var madlavningen – fx søndagens flotteste rullepølsemad, der ses til højre

En af de klassiske opgaver er at lave et bål på tid – og det kan man jo sagtens klare mens resten af patruljen tilbereder aftensmaden.

Vi har været med de sidste mange gange og det har hver gang været en spændende, sjov og udfordrende oplevelse. Det er her tropspejderne får lov til at bruge det, vi øver os på til hverdag – uden at lederne hele tiden er der til at fortælle, hvordan man skal gøre tingene. Det har mere været reglen end undtagelsen, at vi har kvalificeret os til 2. del, og… det lykkedes igen i år!!!

Batman Blå holdt energien oppe med et højt humør hele weekenden. De var en af de fem bedste patruljer blandt storspejderne, så de har fået billet til finalen af DM. Finalen afholdes i pinsen d. 19.-21. maj, så det forhåbentlig er blevet lidt lunere i vejret. Traditionen tro afholdes konkurrencen på Houens Odde ved Kolding, men som noget nyt i år, så starter finalen i år i Middelfart på den anden side af Lillebælt! Det bliver spændende at se, hvad vi bliver udsat for…

 

 

Troplederne var også med på DM i spejder, men de skulle bare bestyre posterne. Fx ved aftenløbet, hvor der skulle holdes styr på et større kaosquiz-løb.