DM i spejder 2018 finalen


Foto:Johny Kristensen

250 spejdere var med, da finalen i DM i Spejder skulle afgøres på Houens Odde Spejdercenter i pinsen.

Vi mødtes i Middelfart, hvor første opgave var et byløb, inden turen gik over Lillebæltsbroen og videre til Skærbæk Havn, hvorfra deltagerne i nogle ret heftige motorbåde blev sejlet til Houens Odde.

I løbet af weekenden var der udfordringer på patruljens samarbejdsevner og færdigheder, når der skulle løses opgaver med blandt andet ildstål eller mobiltelefon. Med opgaver fra tidlig morgen til langt ud på natten, var der pres både på fysikken og hovedet.

Klausdals patrulje, Batman Blå, var med for første gang til DM i spejder, men de fire friske spejdere holdt humøret oppe hele weekenden, og var med hele vejen. I sidste ende det med en plads i den nedre tredjedel, og en masse sjove og spændende oplevelser.