Alpakaernes online DM i Spejder


Som så meget andet i verden blev DM i Spejder afholdt et år forsinket og forandret, da det måtte gøres online. Vores unge troppatrulje Alpakaerne havde dog en sjov weekend på Klausdal Spejdercenter, hvor vi fik løst en række klassiske spejderposter med kompas, kniv og bål. Aftensmaden var en kulinarisk spejderrejse, hvor stenbiderrogn og laks for første gang i en spejderweekend for os. Det hele blev krydret med de tekniske udfordringer, der følger med, når løsningerne skal afleveres via nettet.

Resultaterne fra konkurrencen blev afsløret live på Facebook Store Bededags kvæld, og Alpakaerne kom ind på en super flot 20. plads ud af 69 tropspatruljer. Imponerende indsats af vores unge kæmpere, der kun havde 2 deltagere fra 6. klasse og fem fra 5. klasse, hvor de typiske konkurrenter typisk er et par år ældre (6.-7. klasse). Det skal blive nok blive endnu sjovere næste gang vi er med. Vil du se mere om DM, så gå ind på deres hjemmeside: dmispejder.dk eller facebook

Herunder kan du se lidt indtryk fra weekenden på Klausdal.