Troppen


Selvom vi halvvejs på nedstigningen gik ned i en sky, så blev vejret hurtigt bedre. Her hvor vi nærmer os Oeschinensee oppefra.

Fra troppens alpehike i Kandersteg 2015. På vej ned fra toppen af bjerget, hvor vi havde overnattet. Her nærmer vi os den smukke Oeschinensee oppefra.

I troppen laver vi mange forskellige aktiviteter. Vi kan f.eks. rigtig godt lide at lave bål, og er rigtig glade for at lave mad over det. Pionering med rafter er vi også rigtig gode til, og når vi tager på sommerlejr bygger vi hele vores lejrplads i rafter. Dvs. både spisebord, køkkenbord, indgangsportal og hængekøjepladser. Der skal nu også være plads til vores mobiler, så de oplades da på vores lejrplads ved hjælp af vores solcelle.

Vi kan rigtig godt lide at være udenfor, i alt slags vejr – regntøjet er jo opfundet. Årets højdepunkt er sommerlejrene. I 2012 var vi på kæmpe lejr sammen med 35.000 andre spejdere fra alle de danske spejderkorps i Holstebro. Med så mange spejdere på ét sted var der de vildeste aktiviteter med mange tusind deltagere på én gang. Og så var lejrbålene jo i en klasse for sig med de sorte spejdere som værter, og med Alphabeat som afslutningsband.

I sommeren 2017 skal vi afsted på Spejdernes lejr i Sønderborg. Det bliver forhåbentlig en lige så stor oplevelse som i 2012. Vi kommer ihvertfald til at møde en masse nye spejdervenner fra ind- og udland.

Program for foråret 2018

8. januar Alt om flag
15. januar Hængekøjesjov
19.-21. januar Tegneserie-weekend på Colleruphus
22. januar Cykelmyggen
29. januar Gud og den slags
7. februar Gruppemøde
12. februar Vinterferie – intet møde
19. februar Løgn og latin
26. februar Troubadour
5. marts Old fashion code
12. marts Build it up
19. marts Kan du det?
26. marts Påske – intet møde
2. april Påske – intet møde
9. april Til middag med dronningen
16. april Street art i Herlev
23. april Kød – hvor kommer det fra?
30. april Ild på nye måder
5. maj Klausdal Classic
7. maj En hurtig sommerlejr
14. maj Skoven springer ud
21. maj Pinse – intet møde
28. maj  Grej og dims
4. juni Kulsø
11. juni  Kano-skillz
18. juni Hygge
uge 28 Sommerlejr