Island afrejse


Fredag aften mødte de glade og helt rene spejdere op i lufthavnen i København. Preben tog sig af indcheckningen, og der var stor forskel på vægten af taskerne.

Da vi havde snoldet lidt i butikkerne og sad klar ved gaten, blev vi desværre noget forsinket. To frivillige skulle melde sig til at blive i København i to døgn, men der var ikke nogen af os der meldte sig.

Endelig kom vi ombord på flyet, og fik klemt os ind på vores pladser. Jens var specielt glad for benpladsen, men de fleste fik alligevel sovet på vejen, selvom de fik kigget en del ned i en pose.

3 timer senere kunne vi stå af flyet i Keflavik. Alle var rimeligt trætte, da klokken var 3 om natten, og en enkelt gik desværre ca. 200 kr. lettere fra flyet. I lufthavnen holdt bussen klar, som spejdercentret havde arrangeret for os. Vi kørte den lange tur ud til centeret, og kom frem da solen stod op. Her mødte vi Hreidar, der er centerleder. Han foreslog at vi sov indendørs den første nat, og så stillede teltene op når vi vågnede.