Scout out i København


Det var en varm dag, så var lidt trætte efter løbet. Kong Carl Gustav, der også var med på løbet, bliver fotograferet af pressen i baggrunden.

Det var en varm dag, så vi var lidt trætte efter løbet. Kong Carl Gustav, der også var med på løbet, bliver fotograferet af pressen i baggrunden.

I denne uge var en række venner af spejderne samlet i København i det der hedder Baden Powell Fellowship (BPF) og Olave Baden Powell Society (OBPS). Blandt deltagerne var bl.a. Sveriges konge Carl Gustav og den danske Prinsesse Benedikte.

Det meste af tiden sad de til møder indendørs, men lørdag eftermiddag skulle de ud på et GPS-løb sammen med en masse danske spejdere fra København og omegn.

Klausdals tropspejdere var selvfølgelig med og havde en svensk spejder med rundt i det indre København. Den svenske konge og dronning var også med på løbet, men de ville hellere rundt sammen med en DDS-patrulje (den blå uniform var vist mere i hans smag).

Scoutout-løbet var også en chance for at prøve vores nye GPS’er. På billedet kan man se den rute, som vi gik. Man kan også få ruten som en fil her, hvis man selv vil læse den ind i Google Earth.

Her kan du se den rute, som vi kom rundt på.

Her kan du se den rute, som vi kom rundt på.