Invitation til jubilæum


40KÆMPE FEST – og du er inviteret.

Til alle – både ny og gamle medlemmer af Klausdal gruppe

Klausdal gruppe fylder 40 år i 2015. Derfor holder vi vores fødselsdagsfest

Kl. 15.00 på Klausdal
lørdag d. 15. august

Vi starter med en masse sjove aktiviteter for især børn men også for voksne. Alle kan være med, og man møder bare op på Klausdal. Aktiviteterne foregår i mosen og på spejdercenteret, så du kan roligt invitere dine søskende, forældre og bedsteforældre med.

Du møder bare op og får et turpas ved Klausdal, så vi kan holde styr på, hvor mange af de sjove og udfordrende aktiviteter, du har prøvet.

Kl. 18.00 er der festmiddag
på spillestedet Klauzdal

Her er alle vores medlemmer og deres familier velkomne, og vi håber at det bliver en kæmpe fest. Så tilmeld dig og dine forældre og søskende, hvis du vil. Det gælder både hvis du er familiespejdere, ulv, spejdere eller rover – alle er velkomne.

For alle under 18 år er maden gratis og de voksne betaler 50,00 kr. pr. person (afregning ved indgangen til Klauzdal). Der er mulighed for køb af drikkevarer til gode priser.

Vi bestiller mad ude i byen, så du skal tilmelde dig til festmiddagen. Skriv til poul@dahlmail.dk, og fortæl hvor mange du tager med. Tilmeldingsfristen er 1. august.

Kl. 20.15 er der lejrbål i haven,
med sange, festtale oprykning og hygge.

Kl. 21.00 slutter vi officielt af
– men man er velkommen til at blive hængende.

 Festudvalget.
Preben, Hanne, Bitten, Svend og Poul

P.s. vil du udskrive invitationen og give den videre til folk, der kunne være interesseret så brug denne version: Jubilæumsinvitation