Thors nat med tyskere og modstandsfolk


Ved midnat kunne vi slappe af, og kigge lidt nærmere på noget af alt det fine materiel, der blev brugt til løbet.

Ved midnat kunne vi slappe af, og kigge lidt nærmere på noget af alt det fine materiel, der blev brugt til løbet.

I år genoptog troppen en gammel tradition ved at være med i Thors natøvelse. Thors natøvelse er et løb, der foregår i en skov på Sjælland og i år var temaet Danmark under besættelsen.

Vi blev jaget af tyske soldater og Gestapo-folk mens vi hjalp modstandsfolkene med opgaver. For eksempel skulle alle have sløring på, så man  kunne snige sig rundt i skoven. På en anden post skulle der oversættes russiske beskeder. Så nu ved vi at HA betyder ‘på’.

Under krigen mødtes man til alsang, hvor man sang fædrelandssange, så det gjorde vi også, som man kan se (eller nok nærmere høre) herunder.

Det var nogle år siden vi sidst havde deltaget, så det var første gang for mange af os. Alle var dog ved godt humør helt til det sidste, hvor pointene var gjort op og vi kunne lune os med en frikadellebolle og varm kakao. Vi sluttede på en tiendeplads blandt de 15 deltagende troppe, så der er plads til at forbedre os, når vi vender tilbage næste år.