Har du et godt navn til vores bålhytte?


Bålhytte

Tegningen af vores kommende bålhytte med shelter

I løbet af sommeren får Klausdal sin egen bålhytte med shelter. Lige nu har vi fået gravet ud, og gjort klar til at få strøm i bålhytten, men efter sommerferien står den helt klar til brug, og det glæder vi os til.

Efter sommerferien får du selvfølgelig en invitation til at indvie hytten. Det gør vi sidst i august, og det kan du læse mere om i Springeren, der kommer til dig i starten af august. Mens vi glæder os til bålhytten, kan vi udnytte tiden til at holde en lille navnekonkurrence.

Ved du, hvilket navn der vil passe allerbedst til bålhytten, så send dit forslag på mail, og måske er du den heldige vinder af et multitool som Klausdal har fået sponseret.

Send dit forslag inden den 20. juni og så vælger grupperådet det bedste forslag. Vi afslører navnet på indvielsesdagen.