Sæsonstart 2016


Ferien er snart forbi, og spejdersæsonen starter med en masse arrangementer. Det hele starter med vores traditionelle opstartsmøde:

Opstartsmøde – onsdag 17. august kl. 18.30

Her hygger vi os, ulve og t2014-06-23 19.13.56ropspejdere, familiespejdere og rovere og din familie og søskende er også velkomne.

Vi mindes sommerlejren, og måske skal du rykke op til troppen og sige farvel til gamle og goddag til nye spejdervenner. Du kan også glæde dig til sjove aktiviteter, som alle kan være med til.

Så kom og vær med! og hjælp os med at komme godt igang med det nye spejderår.

Har du ikke været med hos os før og synes at spejder lyder sejt og sjovt,
så kom forbi – alle lederne i gruppen er her til at tage godt imod.


Indvielse af bålhytten – søndag 28. august kl. 11

I løbet af somIMG_4878meren er vores bålhytte blevet klar til brug, og du kan komme med til den officielle åbning af vores bålhytte.

I dagens anledning vil der være rigeligt med bål, så du kan lave alle de klassiske delikatesser, som snobrød, pandekager og skumfiduser. I vores nye bålhyttte behøver vi jo ikke at bekymre os over en lille byge.

Kunne du tænke dig at indvie shelterdelen af bålhytten ved at overnatte fra lørdag til søndag, så henvend dig til Poul Dahl.


Sommerferieaktiviteter – uge 31

Tyren i folden1Skulle du komme forbi Klausdal i uge 31, så vil du nok se, at der er fart over feltet. Vi holder nemlig sommerferieaktiviteter for 20 børn fra Herlev kommune, der vil prøve at være spejdere.

Børnene er på Klasudal fra mandag til fredag, og torsdag aften er der det store afslutningslejrbål. Har du lyst til at gøre denne aften rigtig hyggelig, så tag din uniform på, og kom til Klausdal kl. 20.