Fortsat høje smittetal i Herlev


Smittetrykket i Herlev er fortsat meget højt. Det har betydet, at Styrelsen for Patientsikkerhed i sidste uge gav påbud om at lukke for elever i 0.-5. klasse på Lindehøjskolen, og eleverne i de berørte årgange på Lindehøjskolen blev sendt hjem fra den 15. – 19. november 2021. Det giver anledning til at præcisere, hvilke regler der gælder, hvis en skole lukker ned og elever sendes hjem.

Når en eller flere skoler lukker ned, og eleverne hjemsendes, må eleverne heller ikke deltage i fritidsaktiviteter på den lukkede skole. Eleverne må dog godt deltage i fritidsaktiviteter på andre lokationer end den lukkede skole, så længe der er tale om almindelige forenings- og træningsaktiviteter der foregår på ugentlig basis, som vores almindelige spejdermøder.

Vil du vide mere om retningslinjerne kan du se her:

Læs retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen for børn og unge der er nærkontakter

Læs retningslinjer fra Kulturministeriet