Så er Lille Klaus indviet


Indvielsen blev blev fejret af hele gruppen. Herlev bladet havde også sendt deres fotograf. Fra Herlev Bladet

Indvielsen blev fejret af hele gruppen. Herlev bladet havde også sendt deres fotograf. Fra Herlev Bladet (med en lille rettelse af overskriften)

 

Navnet havde været hemmeligt op til indvielsen, men kl. 11 blev det afsløret, da Carsten bød velkommen. Lille Klaus var blevet valgt blandt alle de forslag der var kommet ind i vores navne-konkurrence. Vinderforslaget kom fra Bitten, der som præmie fik lov til at klippe snoren over til hytten. Lidt efter kunne vi så tænde det første bål i hytten, og alle kunne få fyldt maven med snobrød, pølser, pandekager, skumfiduser og popcorn.

Dagen var også en god mulighed for at sige tak til Carsten, Hanne og Svend, der har stået for at byggeriet er lykkedes så hurtigt. Helle hjalp med at søge penge fra fondene: Fonden Herlev Bladet, Nordea Fonden og Johannes Fogs fond. En stor tak skal også lyde til alle, der har hjulpet til ved vores loppemarkeder og for at drive og sælge vores gamle hytte, Store Klaus, som har gjort det muligt, at vi har økonomi til den her slags projekter.