Opstartsmøde


Effektiv opfyldning af kopper

Effektiv opfyldning af kopper

Live sænke slagskibe

Live sænke slagskibe

20160817_185424

Magnus var levende skydeskive

Sæsonen blev skudt igang med vores traditionelle opstartsmøde, hvor alle fra 4 uger til pensionsalderen kunne prøve lidt hyggelige aktiviteter. Magnus blev skudt med bue og pil og hemmelige beskeder blev fremtryllet.  Der blev spillet live-sænke-slagskibe og der blev bygget vand-serverings-systemer.

Som afslutning på aftenen blev det tid til at Ida, Tobias, Mads og Lukas skulle sige farvel til ulveflokken for så at sige goddag til storspejderne.

Oprykning af de gamle ulve til troppen

Oprykning af de gamle ulve til troppen

Til opstartsmødet er der tradition for at tropspejdernes ledere uddeler årsstjerner. Årsstjerner får man en gang om året, for at fejre det antal år, man har været spejder. I år var Rie, der er distriktschef for Ermelunden distrikt, på besøg for at udlevere nogle særlige årsstjerner til Jakob og Lasse, fordi de har været spejder i 25 år. Når man kan fejre sådan et rundt antal spejderår, får man nemlig en særlig stjerne lavet af metal. Samtidig kunne hun også uddele lederbreve til Lukas og Magnus, der gerne vil være med til at lede flokken og troppen.

I uge 34 starter vores almindelige spejdermøder, hvor du altid er meget velkommen – vi har altid plads til flere i vores fællesskab:

  • Mandag d. 22. august kl. 18.45-20.45 mødes Spejdertroppen (for spejdere fra 5. klasse)
  • Onsdag d. 24. august kl. 18.30-20.00 mødes Ulveflokken (for spejdere fra 2. til 4. klasse)
  • Søndag 28. august er der familiespejder kl. 11, hvor vi indvier Klausdals bålhytte (Familiespejder er for 3-6 årige sammen med forældre eller bedsteforældre)

Vi glæder os vildt til at komme ud på nye oplevelser med jer allesammen

Der var travlt omkring bålpladsen

Der var travlt omkring bålpladsen