Kom med jorden rundt


Kom og vær med på en sjov og spændende gruppeweekend. Vi skal rejse jorden rundt. Vi kommer til at besøge mindst 4 verdensdele. Så det er med at have pas og visum i orden, og være sikker på, at man kan komme igennem sikkerhedskontrollen. Da vi kun har en weekend, må vi tage verdens mest bæredygtige flyvemaskine. Vi skal lave aktiviteter og spise mad fra de lande vi besøger.

Alle familiespejdere, ulve, spejdere, rovere og ledere får en fantastisk weekend sammen.

For spejderne, lederne og roverne starter lejren fredag d. 17. januar kl. 20.00 på Colleruphus og for ulvene starter lejren lørdag d. 18. januar kl. 9.30.

Lejren holdes på: Colleruphus, Høje Sandbjergvej 11 D, Holte og vi slutter alle sammen samme sted søndag d. 19. januar kl. 13.00.

Familiespejderne (med deres forældre) er velkomne til at deltage på lejren om lørdagen fra kl. 10.00 – ?

Skriv en mail til Poul@dahlmail.dk og tilmeld dig gruppeweekenden – senest den 13. januar 2020

Prisen er 175,00 kr. pr. deltager og husk at du selv sørger for transport til og fra lejren.Familiespejdernes pris er 50,00 kr. pr. barn. Vi afregner ved ankomsten til lejren. Man kan betale med MobilePay eller kontant.

Husk at medbringe sovepose, lagen, udendørstøj og sko, skiftetøj samt toiletsager. Hvis du har en lommelygte – så tag også den med.

Der findes en shelter på lejren. Så har du lyst til at sove ude en nat i januar – så husk liggeunderlag og varm sovepose.
Se mere om Colleruphus på www.colleruphus.dk

Vi ses!
Stor spejderhilsen, Lederne