Troppens sommerlejr i 2020


Se mere om øen her

På en svensk skærgårdsø

Kom med til Vässarö spejdercenter til sommer. Her skal vi bo og vi får helt sikkert unikke spejderoplevelser med hjem – både alle troppens spejdere og ledere. Spejdercenteret ligger 2 timers kørsel og en sejltur nord for Stockholm.

Hvad ved vi?
Vi ved, at andre danske spejdere har besøgt øen, og har haft en fantastisk tur. Og vi ved, at vi skal udfordre os selv og lære spejdere at kende fra andre steder i verden.

Hvornår skal vi afsted?
Vi har booket plads 27/6-4/7-2020. Den første uge i skolernes sommerferie. Planen er at rejse med tog, bus og en lille bitte færge til Vässarö. De nærmere rejsetider kommer senere, når vi kan booke toget.

Aktiviteter
Vi skal sejle og i det hele taget lave vandaktiviteter. Der er udfordrende hikeruter og spædende natur. Vi skal møde en masse andre spejdere – helt sikkert svenske, men sandsynligvis spejdere fra hele verden.

Hvad koster det?
Prisen er 2.500 kr. for alt inklusive transport. Tilskud fra vores loppemarked gør, at vi kan holde prisen under hvad det reelt koster at komme afsted alle sammen.

Så husk at sætte kryds i kalenderen – det er sjovest når vi er mange.
– Troplederne