Nytårskavalkade 2018


Ved indgangen til 2019 kan vi se tilbage på et fremragende år, der var fyldt med store spejderoplevelser. Har du glemt noget af det, så har vi her samlet en oversigt over de større øjeblikke.

Gruppeweekend

Gruppeweekenden foregik på Colleruphus og havde tegneserietema.

Der blev bl.a. leget Stofferbold. Her er det ulvenes udgave.

DM i spejder

Fra en klassisk forhindringsbane på Arresøcentret.

DM i spejder blev afholdt i to afdelinger: først på Arresøcentret i april og finalen på Houens Odde i maj. Du kan læse om oplevelserne her: https://www.klausdalgruppe.dk/2018/04/15/dm-i-spejder-2018-paa-arresoecentret/
og finalen: https://www.klausdalgruppe.dk/2018/06/05/dm-i-spejder-2018-finalen/

Kanoture

Både troppen og roverklanen fik brugt kanoerne på Mølleåen.

Ny raftegård

I løbet af foråret og sommeren fik vi med Svend og Carsten som primus motorer bygget vores nye raftegård.

Resultatet er imponerende:

Troppen på Camønoen

Pigerne hviler fødderne efter en af de sidste vandredage

Troppen vandrede i den første uge af sommerferien hen over Møn. Det var jo fantastisk vejr, så det var en fornøjelse at tilbringe en uge på sydhavsøen. Se mere her: https://www.klausdalgruppe.dk/2018/07/21/camoenoen/

Ulvene på (og i) Thurøbund

Ulvenes sommerlejr foregik på det sejlerspejdercenter der ligger ved Thurøbund i nærheden af Svendborg. Her er der én altoverskyggende aktivitet i fokus, nemlig sejlads. Så ulvene fik sejlet i joller og kanoer og var nok også i vandet et par gange.

Og alt det andet

Herudover har vi i familiespejderne, ulveflokken og troppen taget en større bunke mærker, som fx “Vi leger spejder”, “Vi tør”, “Kaoskontrol”, “Troubadour” og “Stifinder”. I foråret vandrede vi Klausdal Classic, vi har afholdt en lang række loppemarkeder, deltaget på Landsmøde i efteråret på Gram Slot. Så det var et begivenhedsrigt år, og vi ser frem til et lige så spændende 2019. Vi ses!