God Sommerferie!


Så er skoleferien startet. Vi skal jo desværre vente helt til d. 3. august, før vi kører mod Arresøcentret til lejr med spejderne fra vores nabokommuner. Vi bliver over 400 deltagere og der kommer både familiespejdere, ulve, tropspejdere og rovere med fra Klausdal. Det bliver knaldhyggeligt og omgivelserne, er jo ligesom for 200 år siden maleriske.

Af Johan Lundbye – Own work, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1847849

I den første uge af ferien holdt Lukas, Jonatan og Magnus sommerferieaktiviteter for 20 friske unger fra Herlev. Der blev bundet besnøringer og hugget brænde og med Egons hjælp i køkkenet, var der også bålmad til frokost alle dage.

Torsdag aften var teltene rejst, så deltagerne også kunne prøve at sove ude en nat. Som optakt holdt vi et rigtigt spejderlejrbål med sketches, sang, konkurrencer og råb. Endnu en gang reddede vores bålhytte aftenen, da det var en lidt fugtig aften.