Indtryk fra Djursland


Troppen holdt alternativ sommerlejr på Djursland. Vores base var Lukas’ farmor og farfars sommerhus ved Fjellerup. Herfra kunne vi så bevæge os ud og se omgivelserne.

I højden

I Ebeltoft besøgte vi fregatten Jylland, som kunne ses fra 70 meters højde i en kran. I Mols bjerge kunne vi se langt fra Agri Bavnehøj. Og fra toppen af Salling i Århus kunne man se lige ned på gågaden under fødderne på en.

Til vands

Vi fik sejlet en lang bugtet tur på Alling å. Med stop på Gl. Estrup og et uplanlagt bad på slutningen af turen. Vi fik også en næsten tørskoet tur i Randers fjord med vaders og fiskenet.

Tid til hygge

Dyr

Ved Molslaboratoriet lykkedes det at finde de vilde heste og køer, mens dyrene i Randers fjord var lidt mere sky. Katten ved Røndes spejdergrund måtte nu godt lade os være i fred.

Overnatninger

Vi sov de fleste nætter ved og i sommerhuset og en nat i shelter ved Kyst og fjordcenteret i Voer. Sidste nat lånte vi Røndespejdernes spejdergrund med bålhytte, shelters og gammel godsvogn. Det var sjovt at se, at man også kan holde spejdermøder uden hytte og adgang til vand…

Og til slut nåede de friske spejdere at se AROS og tage den obligatoriske selfie i regnbuen på 16 minutter.