Så er vi klar til en forrygende sæson


Så er vi ved at være klar til en ny sæson.
Foråret 2020 kom til at stå i Coronaens tegn. Vi måtte lukke alle aktiviteter ned i midten af marts og åbnede langsomt op igen midt i maj. En åbning med mange restriktioner. Restriktioner, der ikke altid passer 100 % ind i spejderarbejdets DNA.

Under coronanedlukningen kunne man tage hjemmespejdermærket. En af opgaverne var at kramme et træ.

Spejdernes annoncerede sommerlejr til en skærgårds-ø nord for Stockholm, blev lavet om til 6 dage på Djursland og ulvenes centerlejr på Næsbycentreret blev lavet om til 6 dage på Klausdal. Så ikke lige, det vi havde planlagt, men begge lejre blev på trods af forholdene meget succesfulde. Dette skyldes ikke mindst ledernes og deltagernes fleksibilitet og evne til at navigere rundt i de op-satte regler.

Sommerferieaktiviteter blev der ikke noget af på Klausdal i år. Vi håber at være tilbage næste år, under vante former.

Efter denne lidt mærkelige sommer, er nu klar til en ny sæson. Vi starter op onsdag d. 19. august med fælles opstartsmøde for alle medlemmer, søskende, forældre mm. (læse mere om det her på hjemmesiden og i Springeren).

I august holder vi arbejdsdag på Klausdal. Spejder er drevet af frivilligt arbejde, så også vedligeholdelse af hus, materiel og grund skal klares på den konto. Så kan man deltage et par timer lørdag d. 22. august, er vi meget taknemmelige. Der skal males vinduer, ryddes ud, kratrydde, saves brænde og mange andre ting.

Familiespejderne starter nu 7. sæson op. Vi kan godt bruge lidt flere medlemmer. Så børn mellem 3 og 6 år er meget velkomne sammen med deres forældre eller bedsteforældre.

Ulvene og spejderne kører der-ud-af. Ugentlige møder og gode ture.

Lederne har været samlet på en lederdag i juni måned for at planlægge efteråret 2020, så alle familiespejdere, ulve, spejdere og rovere får de bedst mulige spejderoplevelser. Jeg kiggede selv med fra sidelinjen og kan garantere, at lederne har gjort deres yderste.
Så alt er klar til, at du møder op og deltager. Du er altid velkommen til at tage en ven med.

Skulle en af aktiviteterne foregå i køkkenet, kan man glæde sig over, at vi hen over sommeren, får udskiftet det gamle køkken.

Med håbet om, at vi alle får et spændende og godt efterår på Klausdal vil jeg ønske fortsat god sommer til alle.

Vi ses forhåbentlig d. 19. august til opstartsmødet og d. 22. august til arbejdsdagen.

Med stor spejderhilsen
Poul Dahl, Gruppeleder