Så kan du igen hjælpe os


Den 14. oktober har Klausdal igen mulighed for at tjene gode penge til arbejdet på Klausdal Spejdercenter og der er brug for netop dig både i ugen op til den 14. og ikke mindst på dagen.

Herunder har vi beskrevet de opgaver, vi har brug for hjælp til. Så skynd dig at melde dig til og fortæl hvilke opgaver, du vi hjælpe med.

Måske er du den fødte sælger, eller du har måske brug for at bevæge din krop på sådan en dejlig lørdag. Alle opgaver kan løses af voksne og børn (hvis de har en voksen med).

Vælg en opgave og hjælp os med at få pengene i hus:

Fredag d. 13/10 kl. 15.00 – 16.30:

Tømning af containere på Herlev kommunes genbrugsplads og få fragtet effekterne til Klausdal. Vi har biler og flere trailere, men mangler hænder til at hjælpe.

Lørdag d. 14/10 kl. 8.30 til 10.00:

Sætte op til loppemarkedet. Dvs. tømme trailerne og bære effekterne frem fra containere til loppemarkedspladsen. Jo mere vi har fremme, des mere sælger vi for.

Lørdag d. 14/10 kl. 10.00-14.00

Her sælger vi og sætter ting op. Kom og vær med et par timer – det vil være en stor hjælp.

Lørdag d. 14/10 kl. 13.30-15.00:

Det vi ikke fik solgt skal tilbage i containerne – du kan hoppe træning over, hvis du snupper denne opgave. Her skal der køres ting på plads.

Vi har ca. 6 loppemarkeder om året og har brug for alle, for at vi kan få pengene i hus, så der er penge til aktiviteter, ture, lejre, materialer mm.
Meld dig hos Poul Dahl på 30281893 eller poul@dahlmail.dk så du får den opgave, der passer dig eller jeres familie bedst.