Børns rettigheder – gruppeweekend


3. – 5. februar 2023

Kom og vær med på en sjov og spændende gruppeweekend. Vi skal lære lidt om demokratiet og stemme om, hvilke aktiviteter vi skal lave og hvad mad vi skal spise. Der vil være stemmebokse, stemmesedler og mulighed for at argumentere for sit valg.

Så må vi håbe der ikke opstår valgfusk. Vi skal også lidt rundt på jordkloden og se på hvordan børn lever i andre lande. Skal de arbejde for at hjælpe familien? hvad for noget legetøj har de? Og hvordan laver man det ?

Alle familiespejdere, ulve, spejdere, rovere og ledere får en fantastisk weekend sammen.
• For spejderne, lederne og roverne starter lejren fredag d. 3. februar kl. 20.00 på Colleruphus
• For ulvene starter lejren lørdag d. 4. februar kl. 9.00.
• Lejren holdes på: Colleruphus, Høje Sandbjergvej 11D i Holte og vi slutter alle sammen samme sted søndag d. 5. februar kl. 13.00.
• Familiespejderne (med deres forældre) er velkomne til at deltage på lejren om lørdagen fra kl. 9.30 – ?

Skriv en mail til Poul og tilmeld dig gruppeweekenden – senest den 26. januar 2023

Prisen er 175,00 kr. pr. deltager og husk at du selv sørger for transport til og fra lejren. Familiespejdernes pris er 50,00 kr. pr. barn. Vi afregner ved ankomsten til lejren. Man kan betale med MobilePay eller kontant.

Husk at medbringe sovepose, lagen, udendørstøj og sko, skiftetøj samt toiletsager. Hvis du har en lommelygte – så tag også den med.

Der findes en shelter på lejren. Så har du lyst til at sove ude en nat i januar – så husk liggeunderlag og varm sovepose.

Se mere om Colleruphus på https://colleruphus.bookhus.dk

Stor spejderhilsen
Lederne