Julehilsen fra gruppelederen


Så fik vi endeligt et halvt års kontinuert spejderarbejde uden corona-restriktioner. For lederne i gruppen, har det været en befrielse igen at kunne gennemføre det planlagte uden at tænke på corona-bobler, eller at alt skulle være udendørs.

Årets højdepunkt var Spejdernes lejr i Hedeland. Vi havde ulve, spejdere, rovere og ledere med og de havde en fantastisk oplevelse. Vi ved også, at mange pårørende tog en tur forbi, nu da lejren kun lå 20 km fra Klausdal. Tak til dem, der mødte op. Tak til dem, der havde en kage eller andet godt med til vores deltagere. Der er spejdernes lejr igen om 4 år i 2026 – stedet er ikke offentliggjort endnu.

Vi skal ikke glemme det ugentlige møde. Hver eneste uge er der et godt og veltilrettelagt møde for ulvene (onsdag) og for spejderne (mandag). Familiespejderne mødes en gang om måneden. Møderne er basis for spejderarbejdet, vi laver på Klausdal. Lederne gør sig umage med et godt program, og jeg kan konstatere på basis af deltagerantallet, at det program er godt modtaget.

Foråret for 2023 er allerede planlagt. Familiespejderlederne, ulveledere, spejderledere og roverledere, har brugt timer på at få planlagt et super spændende spejderforår 2023 på Klausdal. Du kan læse om programmerne i dette blad. Mød op til møderne, det bliver garanteret sjovt. Hvis du gerne vil dele oplevelsen med endnu flere af dine kammerater, så tag endelig nogle af dem med til møderne. De er meget velkomne hos os.

Hvor og hvornår ulvenes og spejdernes sommerlejr bliver, er ikke på plads endnu. Men det ved vi meget snart og så sender vi information ud.

Den første større aktivitet efter nytår bliver vores gruppeweekend i februar måned

Læs mere om det på her på siden og husk at få dig tilmeldt.

Vi afholder vores årlige gruppemøde (som er lig vores generalforsamling) onsdag d. 22. februar kl. 18.30. Alle forældre, ledere, rovere er velkomne til at møde op og give deres mening til kende om spejderarbejdet på Klausdal. Der udsendes indbydelser i løbet af januar. Mens de voksne holder møde, er der tøndeslagning for familiespejdere, ulve og spejdere.

Loppemarkedet på Klausdal har ændret lidt i strukturen i 2022. Der har været lukket i januar og juli – måneder vi ikke plejer at tjene mange penge. Endvidere afholdes det nu hver anden uge i modsætning til før, hvor det var hver uge. Vi er 3 spejdergrupper i Herlev, der deles om loppemarkedet og for Klausdal, kan vi konstatere, at indtjeningen nu er på linje med før corona og dermed en stor indtægtskilde til spejderarbejdet.

Tak til alle, der har bidraget til møder, turer, arbejdsdag og de loppemarkeder vi fik afholdt. Sammen viser det et godt fællesskab og en interesse i Klausdal spejdercenter.

Med de ord vil jeg ønske alle læserne en glædelig jul samt et godt nytår.

Vi ses i 2023 på Klausdal spejdercenter.

Med stor spejderhilsen Poul Dahl, Gruppeleder